Guidade turer i träkanot

ERBJUDANDE – Boka till 20% rabatt då Hegarts vill fira att vi utvecklar vårt hantverks- och friluftsföretag med guidade turer.

Tivedens vidsträckta skogar når ända till Forsvik och sjön Viken. Denna fina natur i kombination med de kulturhistoriska inslagen från Göta kanal och Forsviks bruk skapar en fantastisk miljö för paddling.

För att fler ska få njuta av naturen kring Forsvik erbjuder Hegarts guidade turer i träkanot, handbyggda av Josef Hegart själv. Att färdas i dessa kanoter ger en unik naturupplevelse som samtidigt knyter an till Forsviks anrika hantverks- och båtbyggartradition.

Paddlingen tar cirka 4 timmar och anpassas efter väderleken och gruppens förutsättningar. Josef Hegart är en certifierad kanotvägledare och utomhuspedagog med stor erfarenhet av att leda och instruera kanotpaddling i olika miljöer. Josef är en skicklig kanotist som bland annat har paddlat 10 veckor i Kanadas vildmark.

Kostnaden är 900 kr (720 kr med erbjudandet hela 2022) för vuxna med rabatterat pris för barn. I priset ingår guidning, all utrustning och förstärkt fika. Ange allergier och eventuell specialkost vid anmälan. Turerna erbjuds återkommande och går även att boka in separat av enskilda sällskap.

Starttid: 13.00
Tidsåtgång: ca 4 timmar
Pris inklusive 20% rabatt: 720 kr för vuxna. 360 kr för barn 15-18 år. 240 kr för barn yngre än 15 år.
Samlingsplats: Vid Hegarts kanotverkstad (Baltzar von Platens väg 24, Forsvik).
Att ta med: Vattenflaska, lämpliga kläder för paddling, ev. ombyte. Hegarts har drybags för utlåning så att packningen kan hållas vattentätt.
Detta ingår: Guidning, all utrustning och förstärkt fika.
Krav för deltagande: Alla som deltar måste vara försäkrade samt simkunniga.
Maxantal: 7 st vuxna + 3 barn.
Anmälan: Till hegarts@outlook.com senast kl 08.00 samma dag som turerna går. Din plats bekräftas genom svarsmail. Minst 2 deltagare krävs för att en tur ska bli av. Ange allergier och eventuell specialkost vid anmälan.

Datum för guidade turer år 2022:
måndag 18 juli
söndag 24 juli
tisdag 26 juli
fredag 29 juli

söndag 14 augusti
onsdag 17 augusti
söndag 21 augusti
onsdag 24 augusti
söndag 28 augusti

Kontakta Hegarts om du vill hitta ett annat datum som passar ditt sällskap och skräddarsy er tur.